Maten

 • 7-eleven

  I hörnet Långholmsgatan/Hornsbruksgatan hittar du 7-Eleven med generösa öppettider och stort sortiment. Här finns mat, frimärken, kaffe, godis och tidningar samt möjligheten att köpa och ladda ditt SL-kort.

 • Akki Sushi

  Akki Sushi är av många ansett som ett av Stockholms bästa sushiställen. I Hornstullsrestaurangen kan du äta på plats eller ta med dig.

  • 08-26 66 66
 • Beijing8

  Bejing8 är restaurangkedjan som tror på långsam snabbmat. De kombinerar gammal kinesisk matkultur med ekologi och långsiktig hållbarhet. Fokus ligger på dumplings som du både kan äta i restaurangen och köpa med dig hem.

 • Espresso House
 • Gateau

  Gateau är en kedja med stenugnsbagerier som bakar bröd enlig traditionella franska recept och med surdeg. Förutom matbröd hittar du både bakverk och efterrätter.

 • Hemköp

  Hemköp i Hornstull är Södermalms största färskvarubutik. Här hittar du en prisbelönt och komplett matvaruaffär på över 2000 kvadrat. Butiken tar upp stora delar av handelsplatsens bottenplan och ingången finns precis efter Systembolaget.

 • Hornhuset

  Hornhuset

  Torget

  Torget ligger på plan ett i Hornhuset och menyn präglas av spanska influenser. Här bokar du inte bord utan droppar in när det passar. Menyn består bland annat av mindre tapasrätter och här hittar du också en uteservering vänd mot torget.

  Laika

  På plan två i Hornhuset hittar du Laika. Hit kan du gå för att umgås, äta och klubba. Laika håller öppet sju dagar i veckan och har en ambition att kontinuerligt byta ut innehållet och ständigt förnya sig.

  Enzo´s

  På plan tre i Hornhuset ligger den italienska fotbollsrestaurangen Enzo´s. Här serveras pizza, pasta och italienska delikatesser. I lokalen finns det skärmar som visar sport, men du kan också gå hit för att bara umgås och hänga i baren.

 • Il Caffè
 • KÄK

  Käk handlar om att hitta och tolka det bästa i snabbmatsvärlden och sedan göra en egen grej av det. Den populära restaurangen är mest känd för sina hamburgare och ligger med en stor uteservering mot Hornsbruksgatan.

 • Klang Market
  På Klang Market hittar du spännande rätter som tagit sin inspiration från många populära matkulturer jorden runt! Hos oss finner du även ditt hang out, kontor, ja helt enkelt ditt andra vardagsrum. Vi vill skapa ett lättsamt och mysigt sätt att umgås på över en frukost, lunch, middag eller under helgens populära bruncher.
   By the way, om du har bråttom så erbjuder vi även takeaway!
  Välkomna in och "KLANGA" med oss! 

  Öppettider:

  Mån-tor: 10.00-22.00
  Fre: 10.00-23.00
  Lördag: 10.00-23.00
  Sön: 10.00-22.00
 • Noodle Mama

  Välkommen till Noodle Mama på t-baneplan.

  Noodle Mama är ett snabbmatskoncept som erbjuder fiberrik men fettsnål mat. Vi på Noodle Mama serverar främst nyttiga nudelskålar i en glad miljö.

  Noodle Mamas rötter finner vi i Tokyo var en av oss är född och uppväxt.Tokyos invånare har alltid haft ett sunt förhållningssätt till sin mat. De har fokuserat på att äta en mångsidig kost och njuta av glad & nyttig mat vilket är förklaringen till deras långa liv. Vi älskar även hur väst möter öst i Tokyo, där västerländska nöjen får plats utan att traditionerna får lida. Vi kände att kombinationen av japansk och västerländsk mat & nöje är den perfekta grunden för ett glatt och hälsosamt snabbtmatskoncept – Vi började jobba från den ideologin och resultatet är Noodle Mama.

 • Picard

  Picard är en fransk butikskedja specialiserad på fryst kvalitetsmat. I det breda utbudet hittar du frysta råvaror och färdigrätter av högsta kvalitet samt fräscha aptitretare och efterrätter.

 • Systembolaget

  En statlig kedja som har monopol på försäljning av öl, vin och sprit i Sverige. Förutom ett stort sortiment har personalen gedigen kunskap om hur du kombinerar mat och dryck.

 • Tjoget

  Linje Tio

  Linje Tio erbjuder en blandning av det rustikt lantliga och det urbant sofistikerade. Det är en bar och matsal som hittar inspirationen i södra Europa. Här finns också två privatare separéer, Balkongen och Purple Room.

  Roy & Son

  Roy & Son erbjuder traditionella rakningar, klippningar och behandlingar. Här hittar du även utvalda accessoarer samt exklusiva hår- och rakprodukter

  Hornstulls Bodega

  Hornstulls bodega är en vinbar som kännetecknas av en avslappnad och opretentiös atmosfär. Vinet står i centrum och här hittar du ett generöst prissatt utbud i ständig förändring. information@hornstullsbodega.com