Maten

 • 7-eleven

  I hörnet Långholmsgatan/Hornsbruksgatan hittar du 7-Eleven med generösa öppettider och stort sortiment. Här finns mat, frimärken, kaffe, godis och tidningar samt möjligheten att köpa och ladda ditt SL-kort.

 • Akki Sushi

  Akki Sushi är av många ansett som ett av Stockholms bästa sushiställen. I Hornstullsrestaurangen kan du äta på plats eller ta med dig.

  • 08-26 66 66
 • Espresso House
 • Fröken Vandal

  Välkommen till Fröken Vandal som huserar tillsammans med Käk på Hornsbruksgatan.

 • Gateau

  Gateau är en kedja med stenugnsbagerier som bakar bröd enlig traditionella franska recept och med surdeg. Förutom matbröd hittar du både bakverk och efterrätter.

 • Hemköp

  Hemköp i Hornstull är Södermalms största färskvarubutik. Här hittar du en prisbelönt och komplett matvaruaffär på över 2000 kvadrat. Butiken tar upp stora delar av handelsplatsens bottenplan och ingången finns precis efter Systembolaget.

 • Hornhuset

  Hornhuset

  Barrio

  Precis som ordet ”Barrio” betyder, är vår takbar ett vattenhål för just ”grannskapet” att hålla till på under årets mindre kalla månader. Här serveras enklare mat som presenteras på plats. Törsten släcker vi med sommarölen Sol, vin och drinkar.

  Laika

  Hos oss händer något sju dagar i veckan där live, konst, klubb och bar står i fokus. Givetvis kan man äta en bit hos oss vid bardisken eller i någon av våra sköna soffor.

  Enzo´s

  På plan tre i Hornhuset ligger den italienska fotbollsrestaurangen Enzo´s. Här serveras pizza, pasta och italienska delikatesser. I lokalen finns det skärmar som visar sport, men du kan också gå hit för att bara umgås och hänga i baren.

  Chebicheria Barranco

  Det peruanska köket anses vara ett av de mest originella i världen och är med i Guinness rekordbok för största variation och mångfald av traditionella rätter i världen. Tack vare det precolumbianska arvet från inkariket, Amazonas, Spanien och Afrika såväl som det franska, kantonesiska, japanska och senare även italienska köket har här skett en stor blandning, till en matkultur från ”fyra kontinenter i ett enda land”.

  Här serveras mat sju dagar i veckan, både lunch och middag. Från att vara en maträtt i Peru har cebiche utvecklats till ett koncept och en matkultur som spridit sig världen över och nu kan du äta traditionell peruansk mat på äkta råvaror även i Hornstull

 • Il Caffè
 • KÄK

  Käk handlar om att hitta och tolka det bästa i snabbmatsvärlden och sedan göra en egen grej av det. Den populära restaurangen är mest känd för sina hamburgare. Käk huserar tillsammans med Fröken Vandal på Hornsbruksgatan.

 • Klang Market
  På Klang Market hittar du spännande rätter som tagit sin inspiration från många populära matkulturer jorden runt! Hos oss finner du även ditt hang out, kontor, ja helt enkelt ditt andra vardagsrum. Vi vill skapa ett lättsamt och mysigt sätt att umgås på över en frukost, lunch, middag eller under helgens populära bruncher.
   By the way, om du har bråttom så erbjuder vi även takeaway!
  Välkomna in och "KLANGA" med oss! 

  Öppettider:

  Mån-tor: 10.00-22.00
  Fre: 10.00-23.00
  Lördag: 10.00-23.00
  Sön: 10.00-22.00
 • Picard

  Picard är en fransk butikskedja specialiserad på fryst kvalitetsmat. I det breda utbudet hittar du frysta råvaror och färdigrätter av högsta kvalitet samt fräscha aptitretare och efterrätter.

 • Systembolaget

  En statlig kedja som har monopol på försäljning av öl, vin och sprit i Sverige. Förutom ett stort sortiment har personalen gedigen kunskap om hur du kombinerar mat och dryck.

 • THW Streetfood

  THW Streetfood

  THW Street food erbjuder sina gäster en genuin smakupplevelse i en tuff atmosfär som påminner om en bakgata i Bangkok. Maten är sprungen ur den thailändska streetfood-kulturen. Alla våra kockar kommer från Thailand och spenderar en månad där varje år för att plocka upp det senaste i mattrenden. Klassiska rätter samt små rätter är en del av vår menys utbud.

   

 • Tjoget

  Linje Tio

  Linje Tio erbjuder en blandning av det rustikt lantliga och det urbant sofistikerade. Det är en bar och matsal som hittar inspirationen i södra Europa. Här finns också två privatare separéer, Balkongen och Purple Room.

  Hornstulls Bodega

  Hornstulls bodega är en vinbar som kännetecknas av en avslappnad och opretentiös atmosfär. Vinet står i centrum och här hittar du ett generöst prissatt utbud i ständig förändring. information@hornstullsbodega.com