Maten

 • 7-eleven

  I hörnet Långholmsgatan/Hornsbruksgatan hittar du 7-Eleven med generösa öppettider och stort sortiment. Här finns mat, frimärken, kaffe, godis och tidningar samt möjligheten att köpa och ladda ditt SL-kort.

 • Akki Sushi

  Akki Sushi är av många ansett som ett av Stockholms bästa sushiställen. I Hornstullsrestaurangen kan du äta på plats eller ta med dig.

  • 08-26 66 66
 • Espresso House
 • Fröken Vandal

  Välkommen till vår nya kvarterskrog Fröken Vandal.

 • Gateau

  Gateau är en kedja med stenugnsbagerier som bakar bröd enlig traditionella franska recept och med surdeg. Förutom matbröd hittar du både bakverk och efterrätter.

 • Hemköp

  Hemköp i Hornstull är Södermalms största färskvarubutik. Här hittar du en prisbelönt och komplett matvaruaffär på över 2000 kvadrat. Butiken tar upp stora delar av handelsplatsens bottenplan och ingången finns precis efter Systembolaget.

 • Hornhuset

  Hornhuset

  Barrio

  Precis som ordet ”Barrio” betyder, är vår takbar ett vattenhål för just ”grannskapet” att hålla till på under årets mindre kalla månader. Här serveras enklare mat som presenteras på plats. Törsten släcker vi med sommarölen Sol, vin och drinkar.

  Laika

  Hos oss händer något sju dagar i veckan där live, konst, klubb och bar står i fokus. Givetvis kan man äta en bit hos oss vid bardisken eller i någon av våra sköna soffor.

  Enzo´s

  På plan tre i Hornhuset ligger den italienska fotbollsrestaurangen Enzo´s. Här serveras pizza, pasta och italienska delikatesser. I lokalen finns det skärmar som visar sport, men du kan också gå hit för att bara umgås och hänga i baren.

  Chebicheria Barranco

  Det peruanska köket anses vara ett av de mest originella i världen och är med i Guinness rekordbok för största variation och mångfald av traditionella rätter i världen. Tack vare det precolumbianska arvet från inkariket, Amazonas, Spanien och Afrika såväl som det franska, kantonesiska, japanska och senare även italienska köket har här skett en stor blandning, till en matkultur från ”fyra kontinenter i ett enda land”.

  Här serveras mat sju dagar i veckan, både lunch och middag. Från att vara en maträtt i Peru har cebiche utvecklats till ett koncept och en matkultur som spridit sig världen över och nu kan du äta traditionell peruansk mat på äkta råvaror även i Hornstull

 • Il Caffè
 • KÄK

  Käk handlar om att hitta och tolka det bästa i snabbmatsvärlden och sedan göra en egen grej av det. Den populära restaurangen är mest känd för sina hamburgare och ligger med en stor uteservering mot Hornsbruksgatan.

 • Klang Market
  På Klang Market hittar du spännande rätter som tagit sin inspiration från många populära matkulturer jorden runt! Hos oss finner du även ditt hang out, kontor, ja helt enkelt ditt andra vardagsrum. Vi vill skapa ett lättsamt och mysigt sätt att umgås på över en frukost, lunch, middag eller under helgens populära bruncher.
   By the way, om du har bråttom så erbjuder vi även takeaway!
  Välkomna in och "KLANGA" med oss! 

  Öppettider:

  Mån-tor: 10.00-22.00
  Fre: 10.00-23.00
  Lördag: 10.00-23.00
  Sön: 10.00-22.00
 • Noodle Mama

  Välkommen till Noodle Mama på t-baneplan.

  Noodle Mama är ett snabbmatskoncept som erbjuder fiberrik men fettsnål mat. Vi på Noodle Mama serverar främst nyttiga nudelskålar i en glad miljö.

  Noodle Mamas rötter finner vi i Tokyo var en av oss är född och uppväxt.Tokyos invånare har alltid haft ett sunt förhållningssätt till sin mat. De har fokuserat på att äta en mångsidig kost och njuta av glad & nyttig mat vilket är förklaringen till deras långa liv. Vi älskar även hur väst möter öst i Tokyo, där västerländska nöjen får plats utan att traditionerna får lida. Vi kände att kombinationen av japansk och västerländsk mat & nöje är den perfekta grunden för ett glatt och hälsosamt snabbtmatskoncept – Vi började jobba från den ideologin och resultatet är Noodle Mama.

 • Picard

  Picard är en fransk butikskedja specialiserad på fryst kvalitetsmat. I det breda utbudet hittar du frysta råvaror och färdigrätter av högsta kvalitet samt fräscha aptitretare och efterrätter.

 • Systembolaget

  En statlig kedja som har monopol på försäljning av öl, vin och sprit i Sverige. Förutom ett stort sortiment har personalen gedigen kunskap om hur du kombinerar mat och dryck.

 • Tjoget

  Linje Tio

  Linje Tio erbjuder en blandning av det rustikt lantliga och det urbant sofistikerade. Det är en bar och matsal som hittar inspirationen i södra Europa. Här finns också två privatare separéer, Balkongen och Purple Room.

  Roy & Son

  Roy & Son erbjuder traditionella rakningar, klippningar och behandlingar. Här hittar du även utvalda accessoarer samt exklusiva hår- och rakprodukter

  Hornstulls Bodega

  Hornstulls bodega är en vinbar som kännetecknas av en avslappnad och opretentiös atmosfär. Vinet står i centrum och här hittar du ett generöst prissatt utbud i ständig förändring. information@hornstullsbodega.com