Butikerna

 • 7-eleven

  I hörnet Långholmsgatan/Hornsbruksgatan hittar du 7-Eleven med generösa öppettider och stort sortiment. Här finns mat, frimärken, kaffe, godis och tidningar samt möjligheten att köpa och ladda ditt SL-kort.

 • Akademibokhandeln

  Akademibokhandeln erbjuder ett brett sortiment av böcker kompletterat med pappers- och kontorsprodukter för både privatkunder och det lilla kontoret. Här hittar du allt från nobelprislitteratur till kuvert.

 • Blomsterpassagen

  Blomsterpassagen ligger i anslutning till tunnelbanan och erbjuder ett stort utbud av växter, plantor, frön, buketter och snittblommor.

  • 08-668 76 00
 • Clas Ohlson Compact Store

  Välkommen till Clas Ohlson Compact Store i Hornstull. Detta är en mindre butik än vanligt men fortfarande fylld med smarta produkter, praktiska lösningar och inspiration. Här kan du även hyra utvalda verktyg till ditt nästa hemmaprojekt.

 • Espresso House
 • Euronics Mobilmaster

  Euronics Mobilmaster/Smartphone reparation -Öppnar snart!

  Vi kan snabb service!
  Vi utför all typ av smartphoneservice till dem flesta modellerna som finns!

  Behöver du laga din smartphone/surfplatta eller din dator? Lugn, vi fixar det. Hos oss kan du få din trasiga smartphone reparerad medan du väntar.

  Vi erbjuder dig tillbehör till rätt pris på dem flesta modellerna. I vår butik hittar du tillbehör till mobiltelefoner, datorer, surfplattor, laptops och minneskort .

  Viktigt hos oss på mobilmaster.se är att du som kund ska trivas och känna att du
  verkligen får den hjälp du behöver. Hos oss handlar du trygghet och vet att priset är det bästa utan att göra avkall på kvalité.

  Välkommen!

 • Gateau

  Gateau är en kedja med stenugnsbagerier som bakar bröd enlig traditionella franska recept och med surdeg. Förutom matbröd hittar du både bakverk och efterrätter.

 • Glow Nail Bar

  Välkommen till våran nagelbar Glow.
  För mer information och behandlingar gå till vår facebook Glow Nail Bar.

 • H&M

  H&M vänder sig till alla mode- och inredningsintresserade med ett brett och snabbt skiftande utbud. I Hornstull hittar du både H&M och inredningsbutiken H&M Home.

   

 • Hemköp

  Hemköp i Hornstull är Södermalms största färskvarubutik. Här hittar du en prisbelönt och komplett matvaruaffär på över 2000 kvadrat. Butiken tar upp stora delar av handelsplatsens bottenplan och ingången finns precis efter Systembolaget.

 • Instabox

  På övre plan hittar du Instabox förvaringsskåp hos oss. Instabox är en frakttjänst som finns i utvalda nätbutiker. Du beställer på nätet och hämtar i förvaringsskåpet.

 • Kicks

  KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård.
  Här arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar.
  På KICKS finner du varumärken som Biotherm, Make Up Store, Clinique, Dior, Smashbox, bareMinerals, IsaDora, Max Factor, Lancôme, Bliss och L'Oréal Paris för att nämna några.

  Alla KICKS-butiker är dessutom utrustade med iPads för att kunna erbjuda dig bästa tillgänglighet och service. Är det någon vara som är slut, eller något varumärke du saknar i butiken, så hjälper våra säljare dig gärna att via iPads lägga en order som du betalar som vanligt i kassan och sedan får fraktfritt hem i din brevlåda.

  VÄLKOMMEN!

 • Kronans Apotek

  Kronans Apotek är ett lokalt apotek som både erbjuder läkemedel, recept, förebyggande preparat och andra produkter som förbättrar din hälsa och ditt välbefinnande.

   

 • MQ

  MQ är en klädkedja och butik med ett blandat och noga utvalt sortiment av kläder och accessoarer. Här hittar du en blandning av välkända varumärken och MQs egna märken.

 • Pearl by Aplace

  Pearl är en second hand-butik där man kan lämna in sina kläder och få betalt när de sålts.

  Vi göra ett urval på plats och välkomnar hela, rena plagg från skandinaviska designers men självklart även andra märken, så länge de håller en hög modegrad. Vi gör det här för att vi tror att det kommer att fylla ett behov. Vi tror att fast fashion bidrar
 till att folk tröttnar och slutar använda plagg långt innan de tjänat klart sitt syfte.

  Man växer ur kläder, man byter stil. Men istället för att låta kläderna ligga i något mörkt hörn av garderoben och inte längre få se dagens ljus kan man lämna in dem hos oss så att de kan få glädja någon annan. I takt med att trenderna blir allt fler, stannar de också längre. Vi vill uppmuntra till en personlig stil och kreativa uttryck genom kläder snarare än uppmana människor att slaviskt följa trender. Vi ser Pearl som en del av det. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något och vi väljer att göra något inom det vi är absolut bäst på, 
  nämligen mode.

 • Picard

  Picard är en fransk butikskedja specialiserad på fryst kvalitetsmat. I det breda utbudet hittar du frysta råvaror och färdigrätter av högsta kvalitet samt fräscha aptitretare och efterrätter.

 • Soda Nation

  Soda Nation öppnar sina portar i Hornstull med flera hundra sorters läsk i glasflaskor från hela världen. Läsken kommer från alla möjliga mikrobryggerier där man tagit fram unika smaker baserat på hemliga recept som funnits i dessa företag i generationer. Många av läsktillverkarna har funnits sedan 1800-talets slut- så ni förstår att flera generationer vårdat och skyddat sina recept på samma sätt som man skyddar statshemligheter. För det handlar inte bara om deras produkter, det handlar om deras arv – något som Soda Nation gärna berättar om när man besöker butiken.

   

 • Sprall

  Hos Sprall hittar du barnkläder, leksaker och barnrumsinredning. Både egna och noga utvalda kvalitetsprodukter för barn inom kategorierna barnkläder, skor, leksaker, musikinstrument, möbler och barnvagnar.

 • Synsam

  Synsam är en optikerkedja som fokuserar på mode, teknik och nya undersökningsmetoder. I Hornstull hittar du ett stort utbud av bågar, solglasögon och linser i olika prisklasser.

 • Systembolaget

  En statlig kedja som har monopol på försäljning av öl, vin och sprit i Sverige. Förutom ett stort sortiment har personalen gedigen kunskap om hur du kombinerar mat och dryck.

 • Teknikmagasinet
  På Teknikmagasinet kan du spana in roliga prylar, hitta perfekta presenter och upptäcka den nyaste tekniken. Vi kombinerar ett unikt sortiment med personlig service i toppklass. Hos Teknikmagasinet i Hornstull kan du även byta batteri eller skärm på din iPhone, när vi nu lanserat vår nya tjänst för mobilreparationer. Med över 130 butiker i Sverige, Norge och Finland samt försäljning på nätet finns vi alltid där du är. Vår målsättning är att det ska vara smidigt och underhållande att handla hos oss. Helt enkelt lite roligare, lite smartare!   
 • Tjoget

  Linje Tio

  Linje Tio erbjuder en blandning av det rustikt lantliga och det urbant sofistikerade. Det är en bar och matsal som hittar inspirationen i södra Europa. Här finns också två privatare separéer, Balkongen och Purple Room.

  Roy & Son

  Roy & Son erbjuder traditionella rakningar, klippningar och behandlingar. Här hittar du även utvalda accessoarer samt exklusiva hår- och rakprodukter

  Hornstulls Bodega

  Hornstulls bodega är en vinbar som kännetecknas av en avslappnad och opretentiös atmosfär. Vinet står i centrum och här hittar du ett generöst prissatt utbud i ständig förändring. information@hornstullsbodega.com