Butikerna

 • 3

  3 är en mobiloperatör som brinner för att ge människor möjlighet att mötas.

  Att göra det enklare att dela upplevelser, åsikter och känslor med varandra. Med låga priser på de senaste mobilerna, fastprisabonnemang och fri surf på musikstreaming, vill vi ge våra kunder den bästa mobila upplevelsen.

  Våra kunniga säljare är redo att hjälpa dig med allt du behöver vare sig du är privat- eller företagskund. I din 3Butik hittar du hela vårt sortiment av mobiltelefoner, surfplattor, tillbehör, och mobilt bredband. Välkommen!

   

 • 7-eleven

  I hörnet Långholmsgatan/Hornsbruksgatan hittar du 7-Eleven med generösa öppettider och stort sortiment. Här finns mat, frimärken, kaffe, godis och tidningar samt möjligheten att köpa och ladda ditt SL-kort.

 • Akademibokhandeln

  Akademibokhandeln erbjuder ett brett sortiment av böcker kompletterat med pappers- och kontorsprodukter för både privatkunder och det lilla kontoret. Här hittar du allt från nobelprislitteratur till kuvert.

 • Blomsterpassagen

  Blomsterpassagen ligger i anslutning till tunnelbanan och erbjuder ett stort utbud av växter, plantor, frön, buketter och snittblommor.

  • 08-668 76 00
 • Clas Ohlson Compact Store

  Välkommen till Clas Ohlson Compact Store i Hornstull. Detta är en mindre butik än vanligt men fortfarande fylld med smarta produkter, praktiska lösningar och inspiration. Här kan du även hyra utvalda verktyg till ditt nästa hemmaprojekt.

 • Espresso House
 • Gateau

  Gateau är en kedja med stenugnsbagerier som bakar bröd enlig traditionella franska recept och med surdeg. Förutom matbröd hittar du både bakverk och efterrätter.

 • H&M

  H&M vänder sig till alla mode- och inredningsintresserade med ett brett och snabbt skiftande utbud. I Hornstull hittar du både H&M och inredningsbutiken H&M Home.

   

 • Håkanssons

  Håkanssons är en skobutik med stort sortiment och noga urval. Här samsas välkända skovarumärken med ett stort kunnande och fokus på service.

 • Hemköp

  Hemköp i Hornstull är Södermalms största färskvarubutik. Här hittar du en prisbelönt och komplett matvaruaffär på över 2000 kvadrat. Butiken tar upp stora delar av handelsplatsens bottenplan och ingången finns precis efter Systembolaget.

 • Kicks

  KICKS är Nordens ledande kosmetikkedja med ett brett sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård.
  Här arbetar skönhetsexperter samt utbildade makeupartister och hudterapeuter. Allt för att du ska få den bästa hjälpen när du handlar.
  På KICKS finner du varumärken som Biotherm, Make Up Store, Clinique, Dior, Smashbox, bareMinerals, IsaDora, Max Factor, Lancôme, Bliss och L'Oréal Paris för att nämna några.

  Alla KICKS-butiker är dessutom utrustade med iPads för att kunna erbjuda dig bästa tillgänglighet och service. Är det någon vara som är slut, eller något varumärke du saknar i butiken, så hjälper våra säljare dig gärna att via iPads lägga en order som du betalar som vanligt i kassan och sedan får fraktfritt hem i din brevlåda.

  VÄLKOMMEN!

 • Kronans Apotek

  Kronans Apotek är ett lokalt apotek som både erbjuder läkemedel, recept, förebyggande preparat och andra produkter som förbättrar din hälsa och ditt välbefinnande.

   

 • MQ

  MQ är en klädkedja och butik med ett blandat och noga utvalt sortiment av kläder och accessoarer. Här hittar du en blandning av välkända varumärken och MQs egna märken.

 • Pearl by Aplace

  Pearl är en second hand-butik där man kan lämna in sina kläder och få betalt när de sålts.

  Vi göra ett urval på plats och välkomnar hela, rena plagg från skandinaviska designers men självklart även andra märken, så länge de håller en hög modegrad. Vi gör det här för att vi tror att det kommer att fylla ett behov. Vi tror att fast fashion bidrar
 till att folk tröttnar och slutar använda plagg långt innan de tjänat klart sitt syfte.

  Man växer ur kläder, man byter stil. Men istället för att låta kläderna ligga i något mörkt hörn av garderoben och inte längre få se dagens ljus kan man lämna in dem hos oss så att de kan få glädja någon annan. I takt med att trenderna blir allt fler, stannar de också längre. Vi vill uppmuntra till en personlig stil och kreativa uttryck genom kläder snarare än uppmana människor att slaviskt följa trender. Vi ser Pearl som en del av det. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något och vi väljer att göra något inom det vi är absolut bäst på, 
  nämligen mode.

 • Picard

  Picard är en fransk butikskedja specialiserad på fryst kvalitetsmat. I det breda utbudet hittar du frysta råvaror och färdigrätter av högsta kvalitet samt fräscha aptitretare och efterrätter.

 • Remake - Stockholms Stadsmission

  Remake Pop up

  Remake är Stockholms Stadsmission egna mode- och designmärke. Remakes produkter tillverkas av second hand-material med målet att nå ökad kvalitet och livslängd. Plaggen är unika, i unisex och med design som utmanar storleksnormen. Här kan du välja det som passar just dig, handla hållbart och göra ett medvetet val.

 • Scorett

  Scorett erbjuder ett stort utbud av egna och andra välkända varumärken inom skor och skovård.

 • Soda Nation

  Soda Nation öppnar sina portar i Hornstull med flera hundra sorters läsk i glasflaskor från hela världen. Läsken kommer från alla möjliga mikrobryggerier där man tagit fram unika smaker baserat på hemliga recept som funnits i dessa företag i generationer. Många av läsktillverkarna har funnits sedan 1800-talets slut- så ni förstår att flera generationer vårdat och skyddat sina recept på samma sätt som man skyddar statshemligheter. För det handlar inte bara om deras produkter, det handlar om deras arv – något som Soda Nation gärna berättar om när man besöker butiken.

   

 • Sprall

  Hos Sprall hittar du barnkläder, leksaker och barnrumsinredning. Både egna och noga utvalda kvalitetsprodukter för barn inom kategorierna barnkläder, skor, leksaker, musikinstrument, möbler och barnvagnar.

 • Synsam

  Synsam är en optikerkedja som fokuserar på mode, teknik och nya undersökningsmetoder. I Hornstull hittar du ett stort utbud av bågar, solglasögon och linser i olika prisklasser.

 • Systembolaget

  En statlig kedja som har monopol på försäljning av öl, vin och sprit i Sverige. Förutom ett stort sortiment har personalen gedigen kunskap om hur du kombinerar mat och dryck.

 • Teknikmagasinet

  Teknikmagasinet är en butikskedja som säljer prylar i alla former och storlekar, med allt från smartphones och surfplattor till mobiltillbehör, fiskeutrustning och maskeradmasker.

 • Tjoget

  Linje Tio

  Linje Tio erbjuder en blandning av det rustikt lantliga och det urbant sofistikerade. Det är en bar och matsal som hittar inspirationen i södra Europa. Här finns också två privatare separéer, Balkongen och Purple Room.

  Roy & Son

  Roy & Son erbjuder traditionella rakningar, klippningar och behandlingar. Här hittar du även utvalda accessoarer samt exklusiva hår- och rakprodukter

  Hornstulls Bodega

  Hornstulls bodega är en vinbar som kännetecknas av en avslappnad och opretentiös atmosfär. Vinet står i centrum och här hittar du ett generöst prissatt utbud i ständig förändring. information@hornstullsbodega.com